Domů » Kozačky na podpatku – jak je sladit se sukněmi?

Kozačky na podpatku – jak je sladit se sukněmi?

autor Patrik Pilous
0 komentář
kozačky

Kozačky na podpatku jsou nejen praktické, ale i stylové a maximálně trendy. Jsou ideálním fashion doplňkem pro chladnější měsíce a pomohou dodat šmrnc každému outfitu. Ať už preferujete midi, maxi či mini sukně, je celá řada způsobů, jak je s těmito nestárnoucími botami hravě sladit. Pojďme se podívat na ty nejověřenější módní tipy a triky.

Délka a střih sukně versus výška podpatku

Prvním důležitým krokem je zohlednit délku sukně – kratší sukně nejlépe ladí s vyššími kozačkami na vyšším podpatku prodlužujícími opticky vaše nohy, naopak maxi sukni vypadají lépe s nižším podpatek, právě tak totiž může celý outfit působit dokonale vyváženě.

Nezapomínejte ani na různé střihy sukní. Zatímco přiléhavé sukně jsou nejvhodnější k vyšším podpatkům, neboť tak zvýrazní vaše křivky a dodají celkovému outfitu eleganci, sukně do áčka jsou univerzální, a tak skvěle vypadají téměř se všemi kozačkami. Plisované sukně pak doporučujeme oblékat s kotníkovými kozačkami nebo širšími kozačkami, což dodá outfitu objem a hravost. 

Pokud zvolíte delší variantu sukně, zvažte, zda chcete, aby zakrývala celé vaše boty, nebo je naopak chcete nechat rafinovaně vyčnívat. S tím vám může pomoci právě podpatek, pomocí kterého si lze snadno hrát s vlastní výškou. 

Nezáleží na tom, zda právě hledáte vyšší kozačky na jehlovém podpatku nebo kotníkové boty s hranatým podpatkem, z nabídky obchodu CCC si vybere zcela každý. CCC totiž není jen e-shop plný bot a doplňků, ale navíc také přináší řadu kamenných prodejen napříč celou Českou republikou, kde si nejen kozačky na podpatku můžete vyzkoušet osobně. 

Barvy, vzory a doplňky

Během sladění sukně s kozačkami se nebojte trochu experimentovat s barvami a vzory. Aneb proč do pochmurného podzimu nevnést trochu pestrosti. Jednoduché sukně lze kombinovat s výraznějšími kozačkami, tj. například s kozačkami s leopardím vzorem nebo metalickým povrchem, které jsou tento rok obzvlášť populární. Naopak jestliže máte sukni s výrazným vzorem, zvolte kozačky v neutrální barvě, aby outfit nepůsobil přeplácaně a až moc chaoticky.

Pokud už máte vybranou sukni i kozačky, nezapomeňte na doplňky. Kabelka by v tomto případě měla ladit s botami či sukní. Neznamená to, že musíte zvolit stejnou barvu bot a kabelky, spíš je důležité, aby byl celý outfit v harmonii. Máte-li výrazné kozačky, zvolte minimalistickou kabelku a obráceně. 

A jaké obléct svrchní oblečení? K sukním se hodí kožené bundy, trenčkot, saka i elegantní kabáty. Kozačky na podpatku dodají celkovému looku nádech elegance, luxusu a podtrhnou vaši ženskost. 

Nezapomínejte na svůj vlastní styl

Kozačky na podpatku tvoří společně se sukněmi dokonalou kombinaci, která vám umožní vyjádřit svůj osobní styl. Ať už se chystáte na večírek, do práce nebo na posezení s přáteli, správný outfit dokáže zázraky. Nejdůležitější však vždy je, abyste se ve svém outfitu cítila sebejistě, pohodlně a přesně tak, jak v danou chvíli potřebujete. Nebojte se experimentovat. Dámské kozačky na podpatku nabízí nekonečné možnosti a jejich kombinování se sukněmi je skvělou příležitostí, jak ukázat svou kreativitu.

Přidat komentář →

Další zajímavé články

Žij úspěšně nové logo

Jak uspět v době internetu v životě i podnikání.

Copyright © 2024 | ŽijÚspěšně.cz