Domů » Pořádek ve spíži zajistí kvalitní regály: 3 tipy pro efektivní výběr

Pořádek ve spíži zajistí kvalitní regály: 3 tipy pro efektivní výběr

od Patrik Pilous
Publikováno Aktualizováno

Mít doma dokonale uklizeno je pro mnohé z nás jakousi povinností. Ne každá místnost se ale zvládne dát do pořádku tak, jak si představujeme. Typickým příkladem je určitě spíž. Vždyť právě tady se hromadí různé zavařeniny a jiné věci, k nimž se často ani nedostanete. Mohou se tak klidně za dlouhou dobu i zkazit, což je škoda. Přitom stačí tak málo. Pořízení moderního regálového systému není nijak složité ani nákladné. Jak takové regály co možná nejefektivněji vybrat? To vám prozradíme v tomto článku.

Požadavek na pevnost a bytelnost

Považte, že většina zavařenin je samozřejmě ve skleněných nádobách. Jakékoli nežádoucí pohyby regálů mohou způsobit, že sklenice spadne a střepy budou všude. I proto se vyplatí opravdu pevné regály do spíže od Majster Regál. Tento výrobce dodává spousty různých regálových sestav vyznačujících se maximální pevností a jakostí. Jejich základem je samozřejmě kov, který je maximálně pevný a díky povrchové úpravě odolá také vlhkosti a v podstatě jakýmkoli jiným vlivům. 

Variabilita zaručena

Do regálového systému od zmiňované společnosti dokážete uskladnit prakticky cokoli. Můžete si ho totiž sestavit tak, jak potřebujete. Police mohou být velmi blízko u sebe, nebo klidně i dál. V takovémto případě do nich můžete dát třeba větší lahve. Pro uskladnění zavařenin vám stačí pouze menší prostory, kdy budou police jenom kousek nad sebou. Nosnost polic může být klidně i kolem 300 kilogramů, což určitě není málo.

Tip: Přečtěte si také rozhovor s Jiřím Kastnerem nebo s Martinou Markovou.

Sestavíte si sami

Není se opravdu čeho obávat i v případě, že nepatříte mezi extra zručné kutily. Podle přiloženého návodu jednoduše jakýkoli regálový systém rychle a jednoduše. Veškeré komponenty spolu totiž dokonale korespondují. Regálový systém dáte dohromady pohodlně a bez zbytečné námahy. 

Články, které stojí za přečtení: